Taman smo pomislili da nas Megan Foks ne može više iznenaditi svojim odevnim kombinacijama, a onda nas je demantovala u velikom stilu.

Na sinoćnim dodelama MTV nagrada pojavila se u verovano najbezobraznijem izdanju do sada, i komentari na njen izgled nisu bili nimalo pozitivni.

Zapravo njena faza dobrih outfita očigledno je kratko trajala, jer se čini da se glumica u poslednje vreme oblači sve kraće, providnije, provokativnije, zbog čega se vratila na dobro joj poznatu listu najgore obučenih selebritija.

Na crvenom tepihu ovog puta pojavila se u svetlucavoj providnoj, odnosno "goloj" haljini kako je još zovu, a ispod je nosila brushalter u boji kože i beli tanga veš sa šljokicama.

meghan foks na dodeli mtv nagrada
Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve to uparila je nude sandalama sa kaiščićima i svedenom šminkom, dok je za frizuru izabrala takozvani wet look.

Naravno, sa njom je bio i njen verenik, problematični roker Mašin Gan Keli koji je za ovu priliku izabrao crveno odelo sa šljokicama, a na licu je imao ukrase sa dragim kamenjem.

megan foks i masin gan keli na dodeli mtv nagrada
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Par je privukao mnogo pažnje, ali ne na način na koji bi verovatno želeli.

"Ovo je za spavaću sobu, a ne za crveni tepih", "Mogla je i gola da dođe", "Megan što je starija to luđa", "Degutatno", "Imaš decu, seti se nekad i njih", "Okej, zgodna si, ali ovo je već preterivanje"... pisali su ljudi na mrežama.

Ovo nije prvi put da su na meti kritika zbog odevne kombinacije. Setimo se njihovog izdanja od pre par meseci kada se glumica pojavila u haljini od tračica. Međutim, u poređenju sa ovim što smo videli na dodeli MTV nagrada, autfit za koji je smatrano da je provokativan je zapravo ništa, a još neka njena problematična izdanja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia Megan Foks, problematična modna izdanja