Prema podacima modnog sajta Lyst, u poslednje dve nedelje pretraživanje ovog tipa topića poraslo je za 78 posto, a nakon što je Megan Foks viđena u crvenoj verziji pin topa s potpisom Jacquemusa, u svega 48 sati Lyst je zabeležio skok pretraga za 52 posto.

Megan se prošetala u farmerkama dubokog struka i teksas jaknom od istog teksasa, a glavna zvezda njenog autfita bio je neon zeleni bodi koji je, obzirom na cut out momenat, istakao njene grudi.

Ovakav tip bodija nije bas pogodan ukoliko mislite da ste sigurni da neće pokazati više nego što ste to mislili, a upravo to se desilo i Megan.

megan foks
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Celu mladalačku kombinaciju je upotpunila torbom u identičnoj boji bodija i sandalama sa visokim potpeticama i detaljima cirkona.

Inače, mnogi su primetili da se Megan od prošlogodišnjeg razvoda oblači drastično provokativnije, a čini se da Megan izgleda nikad bolje od kada je u vezi sa Mašinom Ganom Kelijem, kao i da joj muzičar i te kako prija. Pomno oko paparaca primetilo je i zanimljiv detalj, a to je da Megan svog dragog drži i na pozadini telefona. U galeriji u nastavkuz teksta pogledajte kako Megan foks nosi izazovan bodi:

Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Megan Foks provokativna izdanja