Mašin Gan Keli i Megan Foks upoznali su se na snimanju filma “Midnight in the Switchgrass”, nakon čega su uplovili u romansu.

Ipak, njih dvoje se nisu pojavili na premijeri filma ovog ponedeljka, a Mašin je smelim potezom na Tviteru priznao i zbog čega.

Ako ne pričam ili ne komentarišem o filmu, u kojem se jedva pojavljujem, onda je to jer je smeće – napisao je Keli i iskoristio emotikon koji označava kantu za smeće.

Njegova draga Megan za razliku od Mašina, svoj izostanak sa premijere pravdala je porastom obolelih od koronavirusa u Kaliforniji.

– Zbog porasta pozitivnih slučajeva u Kaliforniji, Megan Foks više neće prisustvovati premijeri. Zahvaljujemo na vašem razumevanju, objavio je njen tim.

Podsetimo, malo nakon što se sa Kelijem upoznala na snimanju pomenutog filma, Megan Foks je prekinula desetogodišnji brak sa Brajanom Ostinom Grinom.

– Imali smo divnu petnaestogodišnju vezu, imamo troje dece, mnogo toga smo prošli zajedno – rekao je Grin tada.

– Trenutno nam se putevi mimoilaze, a ona je na svom putu srećna. Važno je da je brižna prema deci i da ima majčinsku odgovornost – rekao je glumac o svojoj bivšoj supruzi.

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli

Megan Foks i Mašin Gan Keli nedavno su započeli i zajednički život u luksuznoj vili. Iako su svi iznenađeni njenim izborom i smatraju da joj on nikako ne treba i da je cela veza sa njim bizarna Megan ne krije da je srećnija nego ikad.

Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, upravo zbog lepe glumice, a malo je poznato da ima ćerku iz veze sa bivšom devojkom.