Američka glumica Megan Foks se ne odvaja od svog dečka kontoverznog repera Mašin Gan Kelija, a najnovije paparaco fotografije nastale u Los Anđelesu probudile su sumnju njenih obožavaoca da je glumica u drugom stanju.

Megan i Mašin uživali su na ručku u jednom restoranu, a kada su izašli, fanovi su im prilazili da ih pozdrave, ali i da se slikaju sa njima.

Kada su krenuli, njih dvoje su stavili kacige, kako bi bezbedno na motoru stigli kući, a na fotografijama izgleda kao da Megan ima stomačić.

megan foks trudna
BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako glumica redovno trenira i ima trbušnjake, mnoge je začudilo to što joj se nazire stomačić, pa nagađaju da je Megan u drugom stanju.

"Reklo bi se da joj se nazire stomačić", "Izgleda da je Megan trudna", "Deluje da je u drugom stanju, još kako se drži za stomak", "Uvek je imala trbušnjake, sada se malo zaokruglila", neki su od komenatar znatiželjnih fanova.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su prokomentarisali da je Megan upravo napustila restoran i da je normalno da nakon ručka dobije stomak i da su nagađanja neosnovana.

Glumica i reper ne kriju koliko su zaljubljeni i da bi voleli da dobiju zajedničko dete, a nedavno su počeli i da žive zajedno.

megan foks i masin kan keli
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Megan je zbog Mašina ostavila muža, glumca Brajan Ostina Grina i njihovo troje dece. Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, upravo zbog lepe glumice.

Mašin Gan iz veze sa Emom Kenon ima ćerku Kejsi Kolson Bejker, koja mu je kako kaže "istinsko svetlo u životu i najbolji prijatelj".

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli