Od kako se pojavila na javnoj sceni, Megan Foks bila je i ostala jedna od najlepših glumica svih vremena. Pre nekoliko meseci napunila je 35 godina, a ova godina definitivno je u znaku njene ljubavi sa ekcentričnim reperom Mašin Gan Kelijem za koga tvrdi da je njena srodna duša, ali i više od toga.

Megan nikad nije bila slobodnija nego od kada je u vezi za reperom, a koliko daleko idu u svemu što radi svedoči i to što su nedavno konzumirali halucinogene supstance.

Naime, ona je nedavno gostovala kod Džimija Kimela, gde je prokomentarisala jedan događaj pre dodele "Billbord Music Awards" nagrada. Naime, ona i njen dečko pili su psihodelični čaj poznat kao ajahuaska dok su uživali u lepotama Kostarike. Megan je objasnila da je iskustvo podrazumevalo odlazak u džunglu sa starosedeocima i ograničavanje unosa hrane.

megan i masin gan keli su konzumirali ajahuasku pre dodele billbord nagrada
printscreen/instagram 

Majka troje dece otkrila je da su pre uzimanja ajahuaske, koju je par konzumirao tokom tri noći, ona i 20 stranaca morali da unose čaj od limunske trave "dok vi, ne svojom voljom, samo povracate sve iz svog tela", opisala je i podelila kako se osećala posle halucinogenog pića.

"Bilo je neverovatno intenzivno. Pre neku noć sam prošla pakao i to je trajalo večno. A samo znanje o večnosti je samo po sebi mučenje, jer nije bilo početka, sredine ili kraja. Dakle, kao da se dogodila smrt ega", objasnila je. Ukratko, to iskustvo nazvala je "psihološkim paklom". Ipak, on to vidi kao terapiju, ali više kao prosvetljujuću.

"To vam jednostavno uđe pravo u dušu i odvede vas u vaš psihološki zatvor gde vas drže. To je tvoja verzija pakla. I definitivno sam bila tamo", dodala je Megan.

Tokom intervjua, glumica je rekla da hrabri druge da to sami iskuse.

Podsetimo, Megan je 30-godišnjeg repera Mašin Gan Kelija upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" i zaljubila se do ušiju.

megan foks upoznala je masin gan kelija na snimanju filma
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mi smo zapravo dva dela jedne duše. I rekla sam mu to gotovo odmah, jer sam to osetila čim smo se upoznali. Čim smo se našli u istoj sobi, osetili smo neopisivu hemiju. Umesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je duhovni koncept povezanosti dve duše", rekla je glumica kojoj je reper bio okidač da konačno okonča vezu sa svojim suprugom Brajanom Ostinom Grinom, kome je odmah rekla da joj se sviđa neko drugi.