Megan Foks trenutno proživljava drugu mladost u zagrljaju četiri godine mlađeg muzičara Mašina Gana Kelija zbog kojeg se navodno rastala od supruga Brajana Ostina Grina.

35-ogodišnja glumica se ne odvaja od novog dečka s kojim je već uselila u novu vilu i kojeg je upoznala sa sinovima iz propalog braka, a šuška se kako par već razmišlja o venčanju. Iako nikome nije jasno čime ju je reper osvojio, Megan izgleda lepše i srećnije nego ikad.

Uz to, prominila je i stilistkinju, a izgleda da je sve to rezultiralo nikad boljim izdanjima. Gde god da se pojavi, apsolutno sve obori s nogu, a tako je nedavno jednom danu oduševila u dva izdanja - plavom i crvenom kompletu.

Jedna od najljpših žena sveta osvojila je ulice Los Anđelesa i po stoti put dokazala zašto već godinama nosi ovu zavidnu titulu.

London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Megan Foks

Inače, njen dečko, Mašin Gan Keli nedavno je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je Megan pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje. On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake, rekao je i dodao:

- Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna. U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško. Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije.

megan i masin
printscreen/instagram 

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga došao do te mere da se plašio da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu. Ističe da mu je velika motivacija Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Megan Foks se 2020. razvela od glumica Brajana Ostina Grina, sa kojim je bila deset godina u braku. Brajan i Megan su se za vreme pandemije korona virusa rastali nakon deset godina braka, a zajedno imaju tri sina Nou, Bodija i Džurneja, dok Grin takođe ima 19-godišnjeg sina Kasijusa sa koleginicom iz serije "Beverly Hills 90210" Vanesom Marsil (51). Mesec dana nakon razvoda Megan je uplovila u Vezu sa Mašinom.

megan i brajan
Shutterstock