Poznati par Megan Markl i princ Hari ovih dana borave u Njujorku gde su se pridružili velikim zvezdama na događaju koji promoviše vakcinaciju protiv virusa kovid 19.

Pored Megan i Harija, tu su i Elton Džon, Bili Ajliš, Dženifer Lopez i mnogi drugi, a događaj će trajati puna 24 sata.

Megan Markl i princ Hari obišli su memorijalni spomenik koji je posvećen nastradalima 11. septembra 2001. godine kada su četiri oteta aviona udarili u kulu Bliznakinje, a kasnije je Megan sa suprugom u jednoj školi u Harlemu promovisala svoju dečiju knjigu pod nazivom "Klupa."

megan markl
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovu priliku vojvotkinja od Saseksa obukla je interesantan komplet u crvenoj boji. Celopkupna kombinacija izgledala je veoma jednostavnom, a opet moćno, a svoj look zaokružila je stileto cipelama u identičnoj boji. Kosu je pustila, a crne naočare su samo podigle ceo stajling.

Kada je reč o nakitu, odabir je pao na Cartier, koji je nosila i prethodnih dana tokom boravka u Americi i zbog kog se našla na meti negativnih komentara.

megan i hari, paparaco
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Megan je i ovaj put bila krajnje jednostavno obučena, ali je zato nosila zapanjujuće vredan nakit uključujući svoj verenički prsten od 270 hiljada funti i Cartier ručni sat princeze Dajane koji je procenjen na 17.800 funti!

Britanski mediji su preneli da je ukupna vrednost njenog nakita procenjena na preko 300 hiljada funti.