Simbol ljubavi i privrženosti, vereničko prstenje nosi simboliku kada govorimo o sentimentalnom nakitu. Međutim, ne morate biti pred venčanjem da biste nosili nakit sa ovakvom porukom.
Tu na scenu stupa: The Evil Eye.


Amajlija koja je uobičajena u istočnoj i grčkoj kulturi i koji se nosi zbog svoje sposobnosti da vas zaštiti od negativne energije, popularna je i među poznatim ličnostima, a među njima su i Điđi Hadid, Megan Markl i Zejn Malik.


Dok neki sumnjaju u moć ovog nakita, Điđi Hadid ga nosi skoro svakodnevno. Nakon što je izvor blizak porodici otkrio njenu trudnoću medijima, Hadidova je potvrdila te vesti u emisiji Tonight Show sa Džimijem Felonom. Kada je govorila o tome rekla je: “Voleli bismo da smo to mogli da objavimo kasnije, kada smo mi to želeli.“
Da bi odagnao negativnu energiju i urokljivost okoline, poznati juvelir Džordž Kalife je pokloni Điđi i Zejnu iste narukvice sa ovim urokljivim okom da ih štiti.


U jednom od video intervjua za Smart Works, Megan Markl se pojavila sa ogrlicom koja se zove “Visionary necklace“ na kojoj je i amajlija urokljivog oka.


S obzirom na činjenicu da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imali jako loš period pun negativnosti i problema ni ne čudi što Megan nosi ogrlicu sa ovom amajlijom.