Jedne od poslednjih fotografija glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što se pojavio sa poprilično promenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgao.

Pre nego što su se pojavile fotografije na kojima je vidno da su fileri, koje je Tom kruz ubrizgao u lice, drastično popustili, oglasila se i Nila Raja, vrhunski estetski hirurg.

nikol kidman
Shutterstock 

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - rekla je nedavno Nila.

Ipak, hirurzi su se ponovo oglasili jer su sada osvanule nove fotografije Nikol Kidman. Budući da poslednjih dana promoviše novi film "Being The Ricardos" u Njujorku, svi komentarišu kako bi upravo ova uloga mogla da joj osigura Oskara.

Ono što je više pažnje izazvalo jeste izgled glumice, koja je definitivno rešila da krene stopama svog bivšeg supruga Toma Kruza, tako što će pokušati da zaustavi starenje.

Botoks i fileri učinili su da Nikol Kidman dobije efekat "zaleđenog lica" koji čini da lice ne sadrži nijednu jedinu boru, a to, složićete se, izgleda potpuno neprirodno.

nikol kidman danas
Youtube 

Iako su reakcije i komentari da je preterala sa botoksom nastali još tokom emitovanja serije "Slom", u kojoj je briljirala, glumicu su ovoga puta osudili i najverniji fanovi.

Zbog njenog neprirodnog izgleda za američke medije oglasio se i estetski hirurg.

- Izgleda sveže, ali ovo je posledica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled - rekao je doktor.

Ova promena naišla je na niz negativnih komentara.

nikol kidman nekada
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Nije prirodno da nema nijednu boru", "Ona je sređivala i vrat botoksom, a vrat uvek najbolje otkriva godine", "Nikol, ne radi to sebi", "Zašto baš svi posustanu i koriste botoks, unište se", "Bila je lepša bez botoksa", "Džaba lepota kad je veštačka", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Nikol Kidman udala se za Toma Kruza 1990. godine, a njihov brak je trajao 11 godina. S obzirom na to da su važili za jedan od najčvršćih brakova u Holivudu, mnogima nije ni dan danas jasan razlog njihovog razvoda.

nikol kidman i tom kruz
Shutterstock 

Iako su mnogi tvrdili da je Nikol nezadovoljna svojim brakom s Tomom Kruzom, pogotovo od trenutka kada se Tom priključio Sajentološkoj crkvi, Nikol je uprkos njegovoj opsesiji ovom sektom ostala s njim i uvek je izjavljivala da nije bila nezadovoljna u braku sa glumcem.

Kako izgleda "nova" Nikol Kidman pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jayne Russell / Zuma Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nikol Kidman upropastila je prirodnu lepotu botoksom.