Meg Rajan publika je nekad obožavala, a glumica je mogla da se pohvali da je bila rado viđen gost na svim holivudskim dešavanjima.

Ipak, poslednjih godina retko se mogla videti u javnosti, osim ako nije imala jak povod, a razlog su ponajviše njene neuspele plastične operacije kojima je promenila lični opis.

U medijima se godinama više priča o njenoj opsesiji botoksom nego o ulogama, a sada je pojavljivanjem na jednoj svečanosti dokazala da se još uvek nije potpuno okanila plastičnih intervencija.

Naime, Meg Rajan iznenadila je sve dolaskom na humanitiarno amfAR Galu u Los Anđelesu gde se u crnoj haljini sa šljokicama pobrinula da ne prođe neopaženo, međutim, pažnju je ukralo njeno podbulo i gotovo "zaleđeno" lice dok se mučila da se osmehuje okupljenim fotografima.

meg rajan
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Nekadašnja slatkica toliko je preterala sa zahvatima da je sebe dovela do neprepoznatljivosti. nažalost, nekada je kao prirodna lepotica izazivala divljenje gdegod da se pojavi, a sada uglavnom izaziva žaljenje.

Zavisnost od botoksa koštala ju je i glumačkih angažmana, jer nije bila u stanju da pravi ikakve facijalne ekspresije koje su, složićete se, neophodne u ovom poslu.

meg rajan
David Acosta/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njena želja da bude večno mlada oterala ju je u drugu krajnost, a sada se čini da još uvek nije naučila svoju lekciju.

Meg se proslavila još osamdesetih, najpre u akcionoj drami "Top Gun", a potom u brojnim romantičnim komedijama po kojima je bila prepoznatljiva.

Međutim, kako je krenula da menja svoj lik operacijama, lagano ali sigurno nestajalo je i uloga, a ništa bolje nije bilo ni na njenom ljubavnom planu.

2001. razvela se od glumca Denisa Kvejda sa kojim je bila u braku od 1991. godine i sa kojim je dobila 29-godišnjeg sina Džeka.

meg rajan denis kvejd
Shutterstock 

Godinu dana kasnije, kada je njen razvod bio završen potvrdila je vezu sa kolegom Raselom Krouom kog je upoznala još dok je bila u braku. U javnosti se čak i nagađalo da je supruga prevarila sa glumcem, međutim, Meg je to demantovala ističući da je Kvejd bio taj koji je varao.

meg rajan rasel krou
SHANE PARTRIDGE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rasel i Rajanova raskinuli su nakon samo 8 meseci veze, a nekoliko godina kasnije ušla je u vezu sa muzičarem Džonom Melenkampom koji je zbog nje ostavio suprugu Elejn Irvin nakon 19 godina braka. Par je obajvio veridbu 2017. godine, a šuškalo se i da su se venčali u tajnosti, iako zvanične potvrde nikad nije bilo.

Nakon 8 godine veze glumica je raskinula, a od tada nema apsolutno nikakvih vesti o njenom ljubavnom životu, te jedino o čemu se piše su njene plastične operacije, a kako izgleda nakon svih intervencija pogledajte u galeriji ispod:

Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Meg Rajan