Svake godine vlada sve veće interesovanje za kreacije koje zvezde ponesu te večeri i kojima se trude da zasene javnost, a o njihovom izgledu na crvenom tepihu se priča i nekoliko dana nakon dodele. Ovaj put je glumica Rene Zelveger uspela da šokira gledaoce Zlatnog globusa, ali nažalost ne haljinom u kojoj se pojavila. 

Stajling u kom je prošetala na dodeli Zlatnog globusa zaslužio je čistku desetku, ali njeno lice je bilo u prvom planu. Svi su primetili da ga je prilično korigovala, kao i da je malo toga prirodnog ostala na njoj.

Fanovi su u šoku u kojoj meri je zategla lice i dovela ga do toga da joj se oči jedva vide. Na društvenim mrežama bila je glavna tema, a komentari su se većinom odnosili na račun izgleda njenog lica posle botoksa

"Na njenom licu, više ništa nije prirodno", "Bila je lepa žena, sad nije ni bleda senka", "Upropastila", samo su neki komentara koji kruže društvenim mrežama.

Da starenje zaista pogađa slavne, pokazuje i činjenica da je sve manje onih koji se prepuštaju čarima prirodnog starenja. Nažalost, Rene Zelveger nije jedina čije lice danas ne prepoznajemo. Neke od njih su i Demi Mur, Madona i Meg Rajan, pa čak i slavni muškarci Holivuda. 

U ovom slučaju nema sumnje da je Rene podlegla intervencijama, jer se njen izgled drastično promenio od onoga kako je pamtimo. 

U galeriji ispod pogledajte kako je Rene izgledala ranije, pre korekcija botoksom:

Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Todd Wawrychuk/A.M.P.A.S. / Shutterstock Editorial / Profimedia Rene Zelveger pre intervencijama botoksom