Madona ne prestaje da svojim izdanjima šokira javnost, a reklo bi se da se pop ikona vodi parolom da su godine samo broj.

Iako joj veći deo javnosti zamera "neprimereno" ponašanje i od nje zahteva da se ponaša u skladu sa svojim godinama, šezdesetčetvorogodišnja pevačica ponovo je našla način da provocira.

Iako je nedavno sve zaprepastila svojim ponašanjem, kada je gostujući u emisiji kod Džimija Falona legla na sto i pokazala zadnjicu publici, reklo bi se da taj "trend" nastavlja i dalje.

Najnovije fotografije koje je Madona okačila na Instagramu pokazale su njenu zadnjicu u prvom planu. "Saginjem se ispred umetnosti. Umetnost je život", stajalo je u opisu fotografija na kojima pevačica pozira ispred umetničkih dela.Osim provokativnih slika, njen stajling je isto "poseban".

Instagram Madona

Naime, kosa joj je upletena u duge pletenice, a nosi iscepane farmerice ispod kojih ima crne čarape. Obukla je i crni korset, a preko ruku je navukla mrežaste rukave.

I dok je bilo onih koji su njeno izdanje i kompletan stajling hvalili, s druge strane osvanuli su komentari koji su kritikovali kako njen izgled tako i ponašanje.

"Ženo saberi se, imaš 63 godine", "Meni je tužno da je gledam", "Zaista degutantno za ženu njenih godina", "Zar neko ne može da joj skrene pažnju kako izgleda", "Pomiri se sa godinama", "Madona očito želi da bude zauvek mlada, ali ne ide joj" samo su neki od komentara ispod Madoninih fotografija.

Podsetimo, pop ikona u poslednje vreme često se našla na udaru kritika zbog prevelikog broja estetksih intervencija koje su itekako vidljive na njenom licu, a mnogi joj zameraju i prekomernu upotrebu botoksa od kojih se Madona potpuno izdeformisala.

Ona izgleda kao potpuno druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža, ali i paparaco, neobrađene fotografije.

madona
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

"Unakazila si se", "Zašto si to uradila svom licu", "Izgledaš kao vanzemaljac", "Kao da nije ljudsko biće na slikama!", "Ličiš na voštanu figuru", "Jezivo izgleda", "Da se čovek uplaši", samo su neki od komentara na račun Madoninog izgleda.

Kako je tokom svih ovih godina izgledalo njeno transforimisanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Madona nekad i sad