Posrnula kraljica popa Madona ne prestaje da šokira.

Zapravo, stiče se utisak da višemesečne kritike samo pumpaju njen ego, a da je pevačica odavno "izgubila kompas" o tome kako treba njena karijera da izgleda.

U poslednje vreme Madona se više ponaša kao klinke sa Instagrama, a manje kao zvezda koja je ostavila neizbrisiv trag u muzičkoj industriji.

Novinske stupce puni kako svojom vezom sa 36 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, neuspelim plastičnim operacijama zbog kojih se njeno lice raspada, tako i čudnim odnosom sa ćerkom Lurdes ali i ponašanjem koje ne znamo ni kako bismo definisali.

madona i lurdes
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nedavno je gostovala u emisiji kod Džimija Falona da bi ispromovisala svoj koncertni dokumentarac "Madame X", a tom prilikom pela se na sto i pokazivala zadnjicu publici.

madona kod dzimija falona
printscreen/youtube 

Bilo je više nego očigledno da je kako voditelju, tako i svima u studiju bilo više nego neprijatno, a "kraljica popa" sada je otišla korak dalje.

Ona je na svoj Instagram okačila fotografije na kojima pokazuje međunožje, a potom i zadnjicu, a naravno, kao i do sada, nije odustala ni od preterne upotrebe filtera i Fotošopa.

Komentari nisu izostali, i nažalost, ponovo su bili sve samo ne pozitivni.

"Kome je ovo još seksi", "Očajna baba koja se ne miri da stari", "Ovo se ne očekuje od jedne kraljice popa", "Komotno može i da se slika za OnlyFans", "Ovo je toliko tužno šta pravi od sebe", "Polako bakice"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na mrežama, od Instagrama i Tvitera, pa sve do Reddita.

Nažalost, iako su mnogi mislili da će se pp diva smiriti i vratiti "u normalu", za sada nema izgleda da se to i desi. Jedno je sigurno - energiju joj niko ne može osporiti, a još neka od kontroverznih izdanja kojim je "častila" publiku u poslednje vreme pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Madona na dodeli MTV nagrada