Lurdes Leon ćerka je legendarne pop zvezde Madone, a pažnju često privlači ne samo svojim izgledom, već i diskutabilnim ponašanjem.

Do skoro je tvrdila da će biti poznatija od slavne majke, te da nije još jedno bogato dete bez talenta.

U intervjuu za "Vog" otkrila je da je sama platila koledž, ali da je od majke nasledila talenat za igru, te se često odaziva i učestvuje u umetničkim performansima, poput jednog bijenala tokom kog su potpuno nagi simulirali origije.

Sada je za "Interview Magazine" progovorila kako je izgledalo odrastati sa slavnom majkom kojoj se dive milioni. Iako je istakla da se "divi radnoj etici Madone, te da pokušava da se u tome ugleda na nju", oplela je po svom detinjstvu ističući da je njena majka bila više nego stroga tokom njenog odrastanja.

lurdes leon i madona
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Mislim da je moma mama videla drugu decu poznatih i bila u fazonu - moja deca neće biti ovakva", rekla je Leon i dodala, "ja takođe smatram da vam roditelji kupuju sve što poželite to im daje moć nad vama. Moja mama je u tom smislu bila monstrum, kontrol frik ako ćete iskreno i kontrolisala me je celog života. Želela sam da je se oslobodim čim sam završila srednju školu".

lurdes leon tvrdi da ju je majka kontrolisala
Instagram 

Sa druge strane, Leon je istakla da je, nakon što je malo odrasla, počela da se divi majčinoj radnoj etici i koliko se trudila da osnaći druge žene i što je uvek bila ispred svog vremena.

"Nisam to u potpunosti shvatila dok nisam razumela važnost osnaživanja i šta znači biti žena", objasnila je. "Ona je verovatno najveća radnica koju sam ikada videla. Nisam to nasledila, nažalost, iako se trudim. Nasledila sam njena pitanja kontrole, ali ne i njenu radnu etiku!", našalila se Lurdes na kraju, a još njenih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka