Nekadašnja slatka devojka Holivuda i jedna od omiljenih glumica 90-ih Meg Rajan, već duže vreme ne snima filmove, a jedan od razloga verovatno da je njena totalna izdeformisanost plastičnim operacijama.

Iako to nikad nije priznala, jedna od najslavnijih osoba koje su postale žrtve loših odluka pri odlasku kod plastičnog hirurga i kozmetičkih stručnjaka svakako je Meg.

Glumica se nakon dugo vremena pojavila na prestižnom događaju u Los Anđelesu, na otvaranju Filmskog muzeja koji je organizovala Američka filmska akademija.

Bila je maltene neprepoznatljiva na prvu loptu. Od botoksa je teško videti njene oči, a izgubila je i prepoznatljiv osmeh zbog kog ju je ceo svet obožavao u filmovima „Kada je Hari sreo Sali“ ili „Francuski poljubac“.

meg rajan
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona nikada nije želela javno da priča o zahvatima koje je radila, ali je holivudska štampa dobila potvrdu od nekoliko različitih doktora specijalista koji kažu da je glumica žrtva plastične hirurgije.

Oni navode da je koristila filere za obraze, ili prebacivanje sala u ovaj deo lica, ali da je preterala sa količinom, zbog čega joj obrazi, kada se osmehne, prekriju oči. Tvrde i da je koristila botoks za zatezanje bora na čelu, ali i filere za usne, kao i da je operisala nos.

U isto vreme, radila je i zatezanje celog lica, jer joj se oblik lica značajno promenio, tvrdi jedan od lekara. Mnogi su otišli toliko daleko u komentarima, da su govorili da je postala zavisna od plastičnih operacija.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte koliko se Meg Rajan promenila u odnosu na početak karijere:

Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Meg Rajan