Američka glumica Rene Zelveger ne krije koliko je srećna i zaljubljena nakon što su nedavno ona i njen novi dečko Ant Ansted potvrdili svoju ljubav i na društvenim mrežama.

52-godišnja Rene i 42-godišnji bivši policajac Ant ne odvajaju se jedno od drugog, a paparaci ih prate u stopu, pa su ih ovih dana snimili u opuštenoj šetnji s njegovim dvogodišnjim sinom Hadsonom, kog je dobio s bivšom suprugom kristinom Hek.

Rene je u prošlosti izlazila s brojnim poznatim licima, uključujući Džima Kerije, Džordža Klunija i Bredlija Kupera. Udala se bila za pevača kantri muzike Kenija Česnija, ali razveli su se samo nekoliko meseci kasnije.

rene zelveger
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dvojac je kao razlog razvoda naveo prevaru, ali mnogi su mislili da je Česni homoseksualac. Oni su oboje porekli takve navode i objasnili da su se razdvojili zbog pogrešne komunikacije.

Zvezda filmova "Dnevnik Bridžet Džouns" i "Džudi", osim burnim ljubavnim životom, veliku pažnju javnosti privlači i svojim izgledom. Naime, nakon što su je svi obožavali kao puniju slatkicu, Rene je odlučila da poradi na novom izgledu, čime baš i nije oduševila obožavaoce.

Instagram, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rene Zelveger sa novim dečkom

Sve više je tako do izražaja dolazila njena ispijena linija i izobličeno lice nakon što nije mogla da odoli tretmanima botoksa i drugim zahvatima kojima je htela da postigne mladolik izgled.

Njeni obožavatelji i dandanas žale zbog tih poteza i slažu se da im je u prirodnom izdanju i s oblinama bila mnogo draža.

Nakon što se proslavila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda, Rene je odlučila da se više nikada neće ugojiti zarad neke uloge.

Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Todd Wawrychuk/A.M.P.A.S. / Shutterstock Editorial / Profimedia Rene Zelveger pre intervencijama botoksom

Tako je krenula drastično da mršavi, a njene obline i okrugli obrazi po kojima je bila nadaleko poznata – istopili su se.

Ne bi to bilo ni toliko strašno da se Rene nije podvrgla i celom nizu plastičnih operacija zbog kojih je njeno lice danas gotovo neprepoznatljivo.

Botoks i zatezanje kože lica doveli su do toga da je nekada svima poznato lice postalo deformisano, a glumica se zbog svog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da zaista preteruje. Društvenim mrežama kruže komentari da Rene nikad gore nije izgledala.

rene zelveger
Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Koliko joj je veštačko lice, strašno", "Unakazila se", "Kad se samo setim kakva je slatkica bila kao Bridžit Džons", "Izgleda kao plastična lutka", samo su neki od komentara na račun glumičinog izgleda koji "neguje" duži niz godina.