Glumica Famke Jansen proslavila se u filmu o Džejmsu Bondu, kao i u danas kultnom serijalu "X-Men", a pored toga nizala je i brojne druge uloge u filmskim hitovima i televizijskim serijama, a svojom lepotom osvajala svet.

Ipak, karijeru je počela kao model sredinom 80-ih, pojavivši se u reklamama i na revijama nekih od najluskuznijih brendova sveta, pa nije ni čudo što su joj lepota i atraktivan izgled i bili od važnijih stavki posla.

Važila je za najlepšu evropljanku Holivuda, a danas je, kako bi sačuvala mladalačku lepotu, svoje lice uništila plastičnim operacijama.

Naime, glumica je u želji da zadrži mladoliki izgled preterala sa estetskim zahvatima koji su, uprkos želje da izgledaju prirodno, na njenom licu ostavili isuviše vidljive tragove.

Na društvenim mrežama glumicu često obasipaju komentarima: "Šta si to radila na svom licu?", "Izgledaš potpuno drugačije", "Želela je da sačuva mladost, a izgubila je prirodnu lepotu i mimiku", "Na prvi trenutak nisam prepoznala ko je na fotografiji", samo su neki od komentara.

Dok su mnogi smatrali da joj je baš fino došla promena kada je tek počela sa estetkim zahvatima, sada su mišljenja da su glumicine promene na licu previše ističu i izgledaju neprirodno. Naime, njeno čelo je toliko "ispeglano", a oči toliko mačkaste, da je to očito postignuto veštačkim putem, a deluje i kao da glumica ne može da napravi niti jednu grimasu.

U galeriji pogledajte kako je glumica Famke Jansen izgledala nekad, a kako danas:

screenshoot/instagram, Dan Wooller / Shutterstock Editorial / Profimedia Famke Jansen nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!