SLAVNA GLUMICA SE VRATILA GLUMI NAKON OGROMNE PAUZE: Nova uloga pala je u senku zbog njenog OTEČENOG I PODBULOG LICA

Heder Lokler nakon 5 godina pauze vratila se snimanju, ali je njena nova uloga pala u senku zbog plastičnih operacija.

Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nekada najlepšu plavušu Holivuda Heder Lokler godinama niste mogli videti u javnosti.

A to malo fotki koje se mogle naći poslednjih godina pokazale su da je od nekada vrhunske lepotice malo toga ostalo.

Godinama se više pričalo o njenoj zavisnosti od alkohola i neuspelim operacijama kojima je uništila svoj izgled nego o ulogama.

Sada se Heder konačno vratila na film, a kako je i sama priznala, nakon ovako duge pauze u glumi bila je potpuno prestravljena.

"Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" neće se prikazivati u bioskopima, već samo na televiziji, a Heder je pripala uloga upravo Kristin Karlson po čijoj je istinitoj priči i snimljen film.

heder lokler u novom filmu
pritnscreen/youtube 

Kako bi se što bolje pripremila za sve, našla se sa stvarnom Kristin i od nje zatražila savete.

Prihvatila je sve njene instrukcije, i odradila celo snimanje kako treba, iako je itekako strahovala kako će sve ispasti budući da godinama nije snimala, niti pamtila tekstove.

heder lokler danas
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica se našalila na svoj račun: "Sve je to kao voziti bicikl, jednostavno ne zaboravljaš".

Fanovi su njen povratak dočekali sa oduševljenjem, ali ih je veoma zbunila njena pojava.

heder lokler danas
printscreen/youtube 

Na stranu filmska šminka, ali njeno lice oteklo zbog botoksa izazvalo je lavinu komentara. Žene su nekad uzdisale za njom i želele da izgledaju kao ona, a danas je bleda senka one lepotice kakva je nekad bila.

"Šta joj se dogodilo", "Ovo nije Heder", "Preterala je", "Tužno je šta je uradila sa svojim telom", "Drago mi je da glumi, ali šta joj se dogodilo"... pisali su fanovi ispod objava na mrežama.

Podsetimo, Heder nije snimala preko 5 godina, a pre toga igrala je u manje zapaženim televizijskim ostvarenjima. O njoj se više pisalo zbog neuspelih operacija ali i problema sa starim / novim dečkom sa kojim se često sukobljavala, pa čak i tukla, kao i zbog problema sa alkoholom koji je sada konačno uspešno prevazišla.

Da li ćemo Heder videti u još nekom ostvarenju, ostaje da vidimo, ali se samo nadamo da će na plastične operacije ipak zaboraviti na neko vreme, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji ispod:

JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Heder Loker nekad i sad

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1