DANIJELA SE PROSLAVILA KAO LEPA PLAVUŠA, A ONDA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Evo kako izgleda nakon priča da joj LICE TRULI

Danijeline Vestbruk slike nekad i sad nemaju veze sa njenim današnjim izgledom.

Danijela Vestbruk-0414313750.jpeg
RYMI - ELLA / Backgrid UK / Profimedia 

Britanska glumica Danijela Vestbruk (47) već dugo u javnosti je meta podsmeha  zbog brojnih neuspešnih estetskih zahvata kojima se podvrgla.

Danijela se proslavila 1990. godine, kada je emitovna kultna serija "Eastenders" koja joj je donela svetsku slavu. Glumica je tada plenila prirodnom lepotom, ali onda je sve krenulo nizbrdo nizom neuspelih operacija.

Bukvalno je postala zavisna od operacija, a pre nekoliko godina situacija je eskalirala kada  je medijima otkrila da joj lice bukvalno truli od silnih zahvata.

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu, rekla je Danijela za "Mirror".

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Danijela Vestbruk nekad i sad

Kako bi ojačala kosti uoči operacije, po preporuci je pila sedam litara mleka dnevno. Ekstremna operacija na koju je otišla podrazumevala je da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Zavisnost od opijata u zavisnosti sa zavisnošću od plastičnih operacija na kraju ju je dovela na ulicu. 

- Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti, rekao je pre par godina izvor blizak glumici za "Now" magazin. 

Danijela je i dalje u borbi sa licem koje bukvalno truli i trenutno prolazi kroz niz zahvata kojima pokušava da rekonstruiše lice. Napredak objavljuje na Instagramu, a buru u javnosti diže jer tvrdi da su objavljene slike bez filtera. 

Ljudi joj pišu da je nemoguće da je postigla takav rezultat, pa je ukinula mogućnost komentarisanja na Instagramu. 

daniejla vestbruk
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, ona godinama prolazi kroz korekcije. Jedna od njih bila je rekonstrukcija jagodica koje su joj, objasnila je, rekonstruisali tako što su joj izvadili jedno rebro i umetnuli ga u lice.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1