Glumica i preduzetnica Prisila Prisli, poznata i kao udovica kralja roka Elvisa Preslija, svojim pojavljivanjem u javnosti ne prestaje da šokira obožavatelje i to prvenstveno zbog učinka estetskih operacija koje su itekako ostavile traga na njenom licu.

76-godišnja Prisila ovih dana je dala intervju za magazin "People" u kojem je otvoreno progovorila o tugi nakon što joj je nedavno preminula majka An Lilijan Vagner-Beaulieu, a nakon čega je spas pronašla u Elvisovoj muzici.

Ipak, celi razgovor ostao je u senci zbog njenog izobličenog lica i preteranih estetskih operacija, pogotovo nakon tretmana argentinskog lekara Serana koji joj je umesto botoksa ubrizgavao industrijski silikon. Nakon toga je navodno odustala od bilo kakvih zahvata pomlađivanja, ali posledice se itekako vide.

Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia, APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Prisila Prisli se uništila operacijama

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Par se venčao 1967. godine, a sledeće godine su dobili ćerku Lisu Meri.

Međutim, razveli su se 1973. godine. Muzičar je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine, a Prisila je u dokumentarcu "Elvis Presley: The Searcher" rekla da je njen bivši suprug sam okončao svoj život.

"Znao je šta radi. Njemu bliski ljudi pokušali su nešto učiniti, ali njemu nisi mogao govoriti šta da radi. Brzo bi te izbacio iz svog života", ispričala je glumica. Objasnila je da ni ona, ni porodica i prijatelji nisu mogli prisiliti Elvisa da prestane sa uzimanjem lekove.

elvis prisli dokumentarni film
Youtube Elvis Presley: The Searcher

Otkrila je i da je pevač napisao dve oproštajne poruke pre svoje smrti, a njegova porodica je rekla da se Presli namerno predozirao lekovima.

Prisila je uprkos razvodu ostala bliska s Elvisom do njegove smrti. U dokumentarcu je krivila i američku vojsku za zavisnost tabletama njenog bivšeg muža. Naime, on je služio vojni rok u Nemačkoj i glumica je ispričala da su vojnicima davali lekove kako bi ih održali budnima.

prisila prisli nekada
Globe Photos / Zuma Press / Profimedia 

Prisila često ističe da se nijedan muškarac ne može meriti s Elvisom, iako se njihov brak završio razvodom.

''Mislim da nikada neću naći nikoga koga bih volela kao Elvisa. Bespredmetno je uopšte upoređivati ga s nekim. Istina je da su mi neki muškarci s kojima sam bila nakon Elvisa nešto značili, ali on je bio moja prva i poslednja ljubav'', objasnila je glumica, koja se nikad više nije udavala, a iz dugogodišnje veze ima jednog sina.