Kada ste bogati kao Džej Zi i Bijonse, svaka želja lako se pretvara u realnost. 

Ovom prilikom pevačica i njen suprug uželeli su se dobre italijanske kuhinje, pa su na ručak "skoknuli" ni manje ni više - nego helikopterom. Ima se, može se, što bi se reklo!

Pop zvezdu i njenog supruga uslikali su nakon sletanja u Njujorku, a tom prilikom Bijonse se pojavila u beloj košulji i pantalonama sa cvetnim uzorkom, dok je Džej Zi odabrao daleko ležerniji autfit.

bijonse optuzuju da je ugradila implante u zadnjicu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Međutim, sve oči bile su uperene u obline pevačice koje su oduvek bile veće, ali ne baš ni ovolike. Podsetimo, nedavno se pevačica našla na udaru kritika zbog preterane upotrebe Fotošopa.

bijonse ugradila implante u zadnjicu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako su jedan od najpoznatijih parova na svetu, njihove paparaco fotografije prilično su retke. Međutim, svaki put kada bi se pojavile, napravile bi haos na mrežama, baš iz razloga što pevačica na Instagramu izgleda "kao avion", dok realne fotke otkrivaju pravo stanje.

Bijonse redovno sebi smanjuje struk (usput i krivi ogradu, stepenice i slično), i neretko matira kožu kako se ne bi video celulit. Zato i ne čudi što joj se neobrađene fotke ne dopadaju, pa je nekoliko puta čak i tužila paparace upravo zbog fotografija koje su "pustili" u javnost.

Zbog toga kako sada izgleda, još su jača šuškanja da je ugradila impplante u zadnjicu, a mnogi su komentarisali da više ne liči na pevačicu sa početka karijere.

Da li su u pravu i koliko se promenila od početka, a kako izgleda danas, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, printscreen/youtube Bijonse nekad i sad