Svetska pop diva Bijonse važi za jednu od najlepših žena na svetu. Uvek je sređena, doterana i izaziva divljenje svih koji je vide, međutim njene poslednje objave izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je napadnuta zbog korišćenja fotošopa. U javnosti su se pojavile neobrađene paparaco fotografije slavne dive, na kojima izgleda znatno drugačije od slika koje je objavila na svom zvaničnom Instagram profilu.

Upravo to je bio povod da se na Tviteru povede "rasprava" na račun Bijonse i njenog izgleda.

Američka pevačica je podelila nekoliko slika u atraktvnim odevnim kombinacijama, a haos je nastao kada su njeni pratioci shvatili da je fotošopirala slike, odnosno suzila struk, butine i ruke, iskrivila ogradu i stepenice i matirala kožu kako se ne bi video celulit na njenim butinama.

Paparaco fotografije nastale u Majamiju 20. aprila dok je Bijonse napuštala hotel jasno pokazuju kako pevačica zaista izgleda, bez obrade i filtera. 

bijonse
MiamiPIXX/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mnogo loš fotošop", "Zašto ne unajmi nekoga da joj obrađuje slike kako treba?", "Ovaj fotošop je jeziv. Čije je ovo lice uopšte?", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru. Ipak, ne treba nas čudi previše njen potez.

Naime, Bijonse je poznata po tome što joj društvo paparaca nikako ne prija upravo zbog slika koje prave i plasiraju medijima, ali njih ponekad jednostavno ne može da izbegne.

bijonse
MiamiPIXX/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najsrećnija kada svoje slike pre objavljivanja "ukrasi" fotošopom, a vodila je brojne sporove upravo zbog fotografija koje su pojavile u javnosti, a koje se njoj nisu dopale.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji, pa procenite sami da li Bijonse preteruje sa obrađivanjem fotografija:

Shutterstock, printscreen/youtube Bijonse nekad i sad