Špansku zvezdu Penelope Kruz sa razlogom smatraju jednom od najlepših glumica sveta.

Vatrena crnka nebrojeno puta bila je na listama najlepših i najseksipilnijih žena, a krasila je naslovnice svih velikih magazina.

Penelope je svoju prvu ulogu dobila još davne 1992. godina, sa samo 18 godina, li njene poslednje fotografije izazvale su pravu pometnju među obožavaocima. 

Naime, lepa Penelope za koji dan slavi 47. rođendan, a tokom svoje karijere krasila je naslovnice brojnih poznatih časopisa. Sada je Glumica Penelope Kruz prvu filmsku ulogu u drami "Jamón, jamón", dobila je još 1992, kada je imala samo 18 godina, a u godinama koje slede, ređali su se uspeh za uspehom.

Penelope je ostala u samom vrhu najboljih glumica, uprkos jakoj konkurenciji, a sada se, povodom 47. rođendana našla i na naslovnici čuvenog časopisa InStyle. Za tu priliku fotograf Erik Gordon snimio je očaravajuće fotografije Kruzove, koja odnedavno ima bob frizuru, a za njih je pozirala u crnoj odeći koja naglašava njen vitak stas. Čim su promotivne fotografije novog broja objavljene, preplavile su društvene mreže, a prvo što je privuklo pažnju jeste to što glumica izgleda bolje nego ikad. 

Međutim, nakon toga nešto potpuno drugo pokrenulo je pravi mali rat na mrežama. Problem je nastao zbog količine Fotošopa na fotografijama

Istina je da su i najvatreniji obožavaoci španske lepotice morali da priznaju da je glumica preterano podmlađena na fotografijama, kao i da njen nos ne izgleda ovako. Istina, nije tajna da se Penelope u više navrata podvrgla rinoplastici kako bi promenila oblik svog nosa, a glumica je, uz to, poznata kao vrlo mladolika.

Ove godine je početkom marta učestvovala u ceremoniji dodele Goja nagrada u Madridu, kada su mediji komentarisali da Kruzova izgleda kao da je vreme stalo za nju.

Mnogi, međutim, ne veruju da je to sve i insistiraju da se ženama širom sveta Fotošopom ponovo postavljaju nerealni standardi lepote i da je glumica preterano podmlađena i izmenjena na ovim fotografijama.

"Lepa je, ali sad su stvarno preterali", "Izgleda kao da ima 17 godina", "Čoveče, koliko Fotošopa, čemu to?", "Nije joj ovo potrebno"... samo su neki od komentara ispod brojnih objava na mrežama.

Na vama je da procenite da li se u ovom slučaju preteralo sa programima za ulepšavanje. Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.