Sigurno ste se barem jednom našli u dilemi - ošišati kosu ili je i pustiti. Svi znamo, kosa raste, ali ipak teško je napraviti neki radikalan rez. Ipak, druge strane, bob izgleda jako šik i ponovo je i ovog proleća jedna od najpopularnijih frizura koju trendseterike obožavaju.

Ako razmišljate o šišanju, a nemate dovoljno hrabrosti za drastičnu promenu imidža, odličnu smo inspiraciju pronašli kroz Lusi Hejl, filmske glumice i velike ljubiteljke mode, koja je prava kraljica bob-frizura jer joj sve dužine, kao i različite vrste boba pristaju savršeno.

Njena je frizura savršen prelaz između kratkog boba i dugačke kose, a ovakav je odabir jako svestran pa se može nositi na različite načine. Na orimer, za razliku od klasičnog, kratkog boba, ovu frizuru lako možete zavezati u nisku punđu ili rep, a jednako dobro izgleda kad se nosi potpuno ravno ili u laganim talasima, piše lepaijaka.com.

Ovakva je frizura odličan odabir ako želite nešto novo i osvežavajuće, a istovremeno niste spremni za veliku promenu. Takođe, ovakva frizura može biti i super prelazno razdoblje prema još kraćoj frizuri, ako se za nju odlučite jer ćete kasnije, kad se jednom naviknete na nešto kraću kosu, jednostavnije doneti odluku za kratku verziju boba.

Ovakav "prelazni" bob šiša se na dužinu do ključne kosti, a može se nositi s razdeljkom na sredini ili s razdeljkom po strani, zavisno o tome kako više preferirate.