Slavna glumica Penelope Kruz igraće u filmu reditelja Emanuela Krijalezea "L'immensita", čija se radnja odvija u Italiji sedamdesetih godina prošlog veka.

Penelope igra Klaru, majku u porodici koja se našla u sred društvenog zaokreta i predstavlja centralnu figuru ove priče. 

"Ovo je priča o simbiotskoj ljubavi između Klare i njene dece u svetu zaglavljenom između novogradnje, crno-belih televizijskih emisija i starih porodičnih modela," kaže Emanuel. "Ova žena predstavlja arhetip koji je mogao da postane stvaran samo uz ogroman talenat i umetnički senzibilitet glumice kakva je Penelope Kruz."

Divljenje je, izgleda, obostrano.

"Već dugo vremena sam Emanuelov obožavalac, a ovo je jedan od najboljih scenarija koje sam u životu pročitala," kaže Penelope. "Radujem se ovoj magičnoj avanturi s njim i ostatkom tima, kao i rađanju ovog lika u koji sam sada već potpuno zaljubljena."

Krijaleze je poznat po filmu "Respiro" koji je osvojio Gran-pri kritike na Kanskom festivalu, kao i "Nuovomondu" i "Terafermi" koje su dobile Srebrnog lava i specijalnu nagradu žirija u Veneciji.