Bijonse je poznata kao neko ko čuva svoju privatnost od očiju javnosti, te se na njenom Instagram profilu ne može naći veliki broj fotografija sa decom.

Sada se na internet isplivala jedna od slika na kojoj je svo troje dece - ćerkica Blu Ajvi i blizanci Rumi i Siru, a javnost je prilično iznenađena koliko su odrasli.

Blu Ajvi ima devet godina te je nedavno postala druga najmlađa dobitnica Gremija u istoriji, dok blizanci imaju tri godine.

Fotografiju je objavio dugogodišnji Bijonsin frizer Nil Farinah, a slavna porodica pozira u crnim kombinacijama od glave do pete. Najviše komentara svakako su prikupile Bijonse i njena mezimica Blu Ajvi koja samo što visinom nije "prešišala" slavnu mamu.

Naravno, bilo je i onih koji su komenarisali da nisu imali pojma da par ima blizance, a to je upravo iz razloga što ih nikad javno ne eskponiraju.

Prva fotografija Bijonsine blizanačke trudnoće gotovo da je srušila internet, jer je za samo osam sati skupila preko 6.3 miliona lajkova.

Slavni bračni par nedavno je proslavio 13. godišnjicu braka koji nije uvek bio besprekoran. Podsetimo, Džej-Z je pre pet godina prevario Bijonse, o čemu je ona snimila niz pjesama koje su naposletku završile na albumu "Lemonade" koji je ovekovečio to burno razdoblje u njihovim životima.

Bijonse je muževljevu ljubavnicu u pesmi "Sorry" prozvala "Beki s lepom kosom", a neko vreme se šuškalo da se radi o Riti Ori sve dok sama pevačica to nije demantovala. Kako je tada otkrila Bijonse, isprva je u braku ostala samo zbog Blu Ajvi, a Džej-Zi je rekao da je "najgora kazna gledati lice osobe koju je izneverio".

Brak su uspeli da spasu zahvaljujući terapijama, a pomogla im je i muzika. "Umetnost smo koristili kao terapiju. I onda smo počeli zajedno da stvaramo muziku". A onda je muzika na kojoj je ona radila u to vreme otišla dalje. Njen album izašao je kao suprotnost zajedničkom albumu na kom smo tad radili", objasnio je reper pre četiri godine za New York Times. 

U jednom od intervjua za CNN rekao je: "Najbolje mesto u uraganu je u njegovom središtu. Najbolje mesto je u središtu boli. I tamo smo mi sedeli. Bilo je neprijatno. Puno smo razgovarali. Bio sam zaista ponosan na muziku koju je napravila, a ona je bila ponosna na umetnost koju sam ja stvorio. I na kraju dana imamo poštovanje jedan prema drugome. Mislim da je ona neverovatna", objasnio je reper.