Dve decenije su prople od premijernog emitovanja filma Američka pita. Ostvarenje je steklo planetarnu popularnost, toliku da su snimljena još tri nastavka kultne romantične komedije.

Pored glavnih likova koji su zabavljali gledaoce širom sveta, mnogi pamte i fatalnu Stiflerovu mamu, u koju su svi bili zaljubljeni, a koju je tumačila glumica Dženifer Kulidž.

Glumica je zanosnim oblinama opčinila ceo svet, važila je za fatalnu plavušu, na njen šarm niko nije bio ravnodušan, a mnogi su je nazivali i najlepšom ženom Holivuda. Danas je situacija dosta drugačija. U želji da zadrži mladoliki izgled. Dženifer je preterala sa estetskim zahvatima. Šuška se da je uvećavala usne, smanjila nos, podizala jagodice i zatezala kapke.

dzenifer kulidz danas
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na njenom licu gotovo da više ništa nije prirodno, ali mnogi se slažu da šarm i harizmu nije izgubila. I sama je priznala da podržava estetsku hirurgiju.

"Ne kritikujem nikoga ko pokušava da se pomladi jer i sama idem tim putem. Ne mogu osuđivati druge devojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko meseci. To bi bilo zaista licemerno", rekla je svojevremeno.

Dženifer se nedavno našla u žiži intersovanja kada je u jednoj emisiji ispričala kako je kao mlađa bila istovremeno sa dva muškarca. Naime, ona je otkrila da je te muškarce upoznala na Havajima, ali nije mogla da se odluči za jednog, pa je tada izmislila kako ima jednojajčanu bliznakinju, kako bi mogla izlaziti s obojicom.

Shutterstock, Nils Jorgensen / INSTAR Images / Profimedia Dženifer Kulidž nekad i sad

"Nisam sigurna da bih to sada učinila, ali tada je to bila sjajna odluka", rekla je glumica, koja je s dvojicom muškaraca izlazila istovremeno dve nedelje.

Dodala je kako se svemu može progledati kroz prste kad si mlađi.

Osim po ulozi Stiflerove mame, gledaocima je Dženifer poznata po ulozi Sofi Kaczinski u serije “Devojke bez love”. Pojavila se i u komediji “Plavuša s Harvarda”.

dzenifer kulidz u filmu americka pita
Youtube 

Međutim, ulogu po kojoj je svi prepoznaju u “Američkoj piti” nije dobila slučajno. Glumica se već proslavila kao prvoklasni komičar, a većina holivudskih hitova nije mogla proći bez njenog učestvovanja. Spekulisalo se da će se pojaviti u nastavku "Seksa i grada", te da će zameniti Samantu Džons, međutim kako stvari stoje, uloga je pripala drugoj glumici.