Glumicu Dženifer Kulidž publika je upamtila po ulozi Stiflerove mame u "Američkoj piti". Ona je svojom ulogom popularizovala pojam "MILF", a sada je u emisiji "Kelly Clarkson Show" otkrila kako je kao mlađa bila u vezi s dvojicom muškaraca istovremeno, zbog čega je morala da smisli ubedljivu priču.

Glumica je u ovoj emisiji ispričala kako je te muškarce upoznala na Havajima, ali nije mogla da se odluči za jednog, pa je tada izmislila kako ima jednojajčanu bliznakinju, kako bi mogla izlaziti s obojicom.

"Nisam sigurna da bih to sada učinila, ali tada je to bila sjajna odluka", rekla je glumica, koja je s dvojicom muškaraca izlazila istovremeno dve nedelje.

Dodala je kako se svemu može progledati kroz prste kad si mlađi.

Osim po ulozi Stiflerove mame, gledaocima je Dženifer poznata po ulozi Sofi Kaczinski u serije “Devojke bez love”. Pojavila se i u komediji “Plavuša s Harvarda”.

Međutim, ulogu po kojoj je svi prepoznaju u “Američkoj piti” nije dobila slučajno. Glumica se već proslavila kao prvoklasni komičar, a većina holivudskih hitova nije mogla proći bez njenog učestvovanja.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.