Kejti Prajs je pored učestovanja u rijalitijima i burnom ljubavnom životu poznata po mnogobrojnim platičnim operacijama, a najnovije fotografije koje su obišle svet zaprepatile su sve.

Paparaci su je nedavno uslikali, ali i pored previše šminke na njenom licu su bili vidljivi tragovi neuspelih plastičnih operacija kojima se podvrgla tokom svih ovih godina.

Mnogi su bili zatečeni njenim fotografijama na kojima izgleda kao da će joj nos otpasti, a koža oko očiju toliko je zategnuta da ih Kejti jedva drži otovorene.

kejti prajs nakon operacija
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Starleta bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis. Reklo bi se da nema nameru da stane sa zahvatima, te je nedavno otišla u Tursku ne bi li uspela da ispravi greške doktora, a sve to je rešila da snimi i sve objavi na svom Jutjub kanalu.

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag. Nekada je krasila naslovnice mnogih magazina poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije.

kejti prajs
Shutterstock 

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo operacija grudi imala je "oko 12", a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs

Stručnjaci tvrde da nema onoga što starleta na svom telu nije korigovala. Zvezda danas, kako i sama priznaje, izgleda neprepoznatljivo i zastrašujuće.

- Ovo je pakao, bilo je jezivo. Kad je sve bilo gotovo pomislila sam da izgledam kao čudovište iz horor filma. Bila sam uverena da ću da umrem ili da ću na kraju izgledati kao neka jeziva lutka. Probudila sam se puna rupa i šavova na telu. Samo hoću staru Kejti nazad - rekla je nedavno za "The Sun".