Holivudska glumica Demi Mur jedna je od onih zvezda koja je očigledno posegnula za tretmanima pomlađivanja i preterala s njima, čemu svedoče njene fotografije nastale tokom poslednjih nekoliko meseci na kojima izgleda potpuno drugačije nego pre.

58-godišnja Demi iznenadila je sve još početkom ove godine kada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom, ali malo ko je uspeo da je prepozna na prvi pogled.

"Da nisam videla ime, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, ali ne znam da li je u pitanju šminka ili plastična operacija", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno uništila", bili su samo neki od komentara njenih obožavatelja koji su se tada proširili društvenim mrežama.

demi mur
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

Slične reakcije izazvalo je i jedno od njenih poslednjih pojavljivanja u javnosti i to na promociji jedne knjige u Los Anđelesu i mnogi su ponovno zaključili da je preterala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice.

Demi se nedavno našla na naslovnicama svetskih medija i to zbog navodne ljubavne veze s kolegom Džonom Travoltom s kojim provodi puno slobodnog vremena, a viđeni su zajedno i na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Floridi.

demi mur
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njen bivši muž, glumac Brus Vislis koji mu je navodno predložio da se poveže s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Keli Preston.

Instagram Demi Mur