Hrvatska se, prema pisanju turističkih medija, rangirala prilično visoko kada je reč o atraktivnosti i popularnosti istorijske i turističke ponude. Tako su se i ovog leta mnoge svetske zvezde spustile upravo na hrvatsko primorje, poput Majkl Džordana, Vanesa Brajant sa ćerkama, Valentino Rosi i brojni drugi.

Nakon što je fotografijom na Instagramu podstakla šuškanja da letuje u Hrvatskoj, Demi Mur fotografisana je sa prijateljima u Dubrovniku. Nakon odmora sa ćerkama u Grčkoj, sada je snimljena na hrvatskom primorju kako uživa na terasi sa prijateljima Erikom Buterbahom i Patrikom Hilgartom.

Svetskim zvezdama važno je da odsedaju u luksuznom okruženju na novim posebnim i trendi lokacijama. Tako je i Demi Mur, prema pisanju hrvatskih medija, izabrala da uživa u vili Agave.

demi mur u hrvatskoj
screenshoot/instagram 

Ipak, odsedanje u Vili Agave, koja se nalazi na steni iznad samog mora pored Starog Grada, od kojeg je udaljena nekoliko minuta hoda s pogledom na ostrvo Lokrum, nije nimalo povoljno.

Inače, posed Vile Agave zauzima površinu od 400 kvadratnih metara, dok sama vila ima površinu 270 metara kvadratnih. Vila Agave ima tri sobe, šest ležaja, četiri kupatila te je prikladna za luksuzan smeštaj šest osoba. Noćenje u ovom smeštaju je prava sitnica i iznosi 6.000 eura.

Glumica, koju su nedavno mediji prozvali zbog plastičnih operacija, iz braka s Brus Vilisom ima tri ćerke sa kojima je nedavno pozirala u kupaćem kostimu za potrebe modne kampanje. Njeno srce je pre 4 godine devojka iz Srbije, 44-godišnja stilistkinja Maša Mandžuka.

XPUSCANC / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Demi Mur u bikiniju