Žena Kobija Brajanta, tragično nastradalog košarkaša, Vanesa Brajant konačno je ispunila želju svojoj osamnaestogodišnjoj ćerki Nataliji o kojoj već dugo mašta. Naime, Vanesa je obradovala svoju porodicu, a naročito najstariju ćerku putovanjem u prelepi Dubrovnik.

Na jugu Hrvatske, Vanesa Brajant krenula je sa ćerkama Natalijom, Bjankom i najmlađom Kapri.

Nezaboravne trenutke sa putovanja žena Kobija Brajanta podelila je sa pratiocima na „Instagramu“ uz opis slike:

"Dovela sam decu u King's Landing. Kobi je dozvolio Nataliji da ide u Hrvatsku s razredom na ekskurziju, ali je putovanje, nažalost, otkazano zbog kovida. Ispunila sam Nataliji želju da ga vidi. Predivan je!", napisla je opis fotografije Vanesa Brajant.

screenshoot/instagram Vanesa Brajant sa decom u Dubrovniku

Natalijina želja da poseti ovaj hrvatski grad rodila se tokom gledanja serije "Igra prestola" u kojoj su određeni delovi snimani baš na mestu gde se porodica Brajant i slikala.

Poseta Dubrovniku izazvala je brojne pozitivne komentare, kao i pohvale na Vanesin račun, mahom da je najbolja mama na svetu.

kobi brajant i njegova zena vanesa
screenshoot/instagram 

Podsetimo, u helikopterskoj nesreći koja se dogodila 26. januara 2020. godine, Kobi Brajant i njihova trinaestogodišnja ćerka Đijana tragično su izgubili život. Žena Kobija Brajanta trudi se da ide napred i svojoj deci pruži sve, baš kao što je to radio i slavni košarkaš.