Proslavljeni italijanski motorista i višestruki svetski prvak u motociklizmu Valentino Rosi poslednjih dana uživa na odmoru u Hrvatskoj, a sve je otkrila njegova devojka Fračeska Sofija Novelo.

Na Instagramu je objavila fotku iz Nacionalnog parka Krka, a napisala je kako je to ujedno jedno od najboljih iskustava koje je imala u životu.

Rosi je inače od samih početaka svoje karijere jedan od najpoželjnijih muškaraca u svetu sporta i činilo se da ga ni jedna žena neće uspeti da smiri. Ipak, mnogi koji su u to verovali prevarili su se jer se danas 41-godišnji Valentino ne odvaja od 15 godine mlađe manekenke.

Frančeska i Valentino u vezi su od 2018. godine, a lepa brineta nosi nadimak italijanske Bruk Šilds jer izgledom podseća na popularnu američku glumicu.

valentino rosi
Instagram 

"Vale i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, tako da to nije bila ljubav na prvi pogled. Izlazili smo oko godinu dana, bilo nam je lepo zajedno, tako da smo se verili. Sada živimo zajedno", rekla je ona pre nekoliko meseci za italijanski Kanal 5.

Ipak, Frančeska je istakla i da nema želju za brakom, a ni Rosiju se ne žuri, ali oboje teže tome da imaju decu.

"Sanjam da imam decu sa Valentinom Rosiju, ali ne i da se udam za njega. Nije nam potrebna burma na prstu, ovaj odnos nam je svakako veoma važan. Sanjam o deci, ali još uvek sam mlada. Ima vremena i za sad ništa ne planiramo", objasnila je.

No, jasno je da će ovaj par formirati porodicu jednog dana, a to je potvrdio i legendarni moticiklista. "Želim da imam dete, razmišljao samo o tome i našao sam pravu ženu. Jedno ili dvoje dece, to mogu da zamislim", rekao je.

Instagram Valentino Rosi sa devojkom

Frančeska je osim Valentina osvojila i srca brojnih obožavatelja. Na Instagramu je u ovom trenutku prati 358 hiljada ljudi, s kojima deli fotografije iz privatnog i poslovnog života, a neretko i one u razgolićenim izdanjima. Poziranje u minijaturnim bikinijima jedno joj je od najdražih, baš kao i u minijaturnim haljinama i šorcevima.