Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a venčali su se pre deset godina. Par ima i tri ćerke, a već godinama važe za jedan od najslađih, najstabilnijih i najlepših parova u Holivudu.

Upravo je sada s ćerkicama glumica viđena na ulicama Njujorka u šetnji, a ovaj prizor se toliko retko viđa da su ga paparaci momentalno zabeležili.

Naime, glumica je u dečjim kolicima vozila svoje dve starije ćerke - Džejms (6) i Inez (4), dok je jednogodišnju bebu Beti držala u rukama.

blejk lajvli sa decom
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Super mama je tom prilikom izgledala veoma stilizovano i obukla je crnu haljinu oko koje je nosila kajiš sa srebrnim detaljima. Preko ramena je imala tašnu, dok je sve upotpunila crnim naočarima za sunce.

Svi su se oduševili fotografijama slavne glumice, konstatujući da suprug i ona imaju silne milione, ali da glumica i pored toga maksimalno preuzima brigu o deci, bez dadilja.

blejk lajvli i rajan rejnolds sa decom
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

"Svaka joj čast", "Normalna žena", "Kada neko nema komplekse i sam odjaga svoju decu bez 10 dadilja", "Divna je sa svojom dečicom", samo su neki od komentara na fotografije.

Zvezda serije "Gossip Girl" s holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom se upoznala 2010. na setu filma "Green Lantern". Ipak, među njima je zaiskrilo tek kasnije.

Naime, tada je Rajan još uvek bio u braku sa Skarlet Johanson, dok je Blejk bila u vezi s Penom Badglejem, kolegom iz serije "Tračara".

blejk lajvli i rajan rejnolds
Shutterstock 

Krajem iste godine Rajan je podneo zahtev za razvod braka, dok je Blejk prekinula vezu. Glumica je leto 2011. provela u zagrljaju holivudskog zavodnika Leonarda DiKaprija, ali očito im nije bilo suđeno.

Deo 2011. Rajan i Blejk su promovisali film, a na premijeri su delovali poprilično bliski. U intervjuu koji je dao godinama kasnije, glumac je opisao jedan dvostruki sastanak na kom su bili.

blek lajvli sa decom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Tada smo bili prijatelji. Sećam se da smo godinu nakon 'Green Lanterna' oboje bili sami. Otišli smo na dvostruki dejt. Ona je tamo bila s drugim tipom, a ja s drugom devojkom. To je bio najneprijatniji sastanak (iz naše perspektive) verovatno zato što su među nama buknule varnice", otkrio je Rajan jednom prilikom.