Starleta i bivša striptizeta Blek Čajna s godinama je postala poznata kao žena koja ne može da smisli Kardašijanke. Iako je bila verenica njihovog brata Roba s kojim je i dobila dete, rat je krenuo još i pre toga kada joj je Kajli navodno otela dečka, repera Tajgu.

A iako ih ne voli, na izgledu im itekako zavidi, a jasno je kao dan da je plastičnim operacijama pokušala da dobije zadnjicu kao one. Ipak, to joj baš i nije pošlo za rukom jer kada na paparaco fotkama pogledate kako to izgleda, sigurno vam ne prija za oči.

Naime, Čajna je itekako preterala s umecima u zadnjici koji su s godinama postali totalni užas. Iako je paparaci u poslednje vreme previše ne prate jer više nije zanimljiva, nakon dugo vremena su je uslikali kako ulazi u automobil u svom crvenom, sportskom kompletiću.

blek cajna
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored zadnjice, strani mediji navode da je Čajna radila nos, popunila usta, jagodice, ugradila silikonske implatne u grudi, kao i da se podvrgla liposukciji.

Podsetimo, kratka romansa Roba Kardašijana ispostavila se kobnom po njegovo mentalno stanje.

Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su joj novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu. Ipak, Rob je zažmurio na ove prepreke i već posle tri meseca veze ju je zaprosio!

Miguel Aguilar / Pacific coast news / Profimedia, JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Blek Čajna

Ubrzo nakon toga obelodanili su da će postati roditelji, u septembru se rodila Drim Kardašijan. Nakon samo tri meseca par je objavio da se razilazi, a Rob je kao razlog naveo sve češće varanje njegove izabranice.

Iako je Blek Čajna ubrzo nastavila sa svojim životom i našla novog muškarca Roba je ovaj raskid bacio u ponor.