Rob Kardašijan (34) brat poznatog "klana" Kardašijan potpuno je zapostavljen deo familije, koji se uprkos učešću u rijalitiju nije proslavio poput njegovih sestara. Ipak, ovaj 34-godišnjak je u jednom trenutku uspeo da zgrabi svoj deo medijskog kolača, ali ga je pogrešan izbor partnerke odveo put depresije i života daleko od očiju javnosti.

Naime, on je svojevremno važio za pravog šarmera, a osvojio je i srceRite Ore, a nešto kasnije i starlete Blek Čajne. Ova kratka romansa ispostavila se kobnom po mentalno stanje Roba. Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su joj novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu. Blek Čajna je poseban pik imala na Kajli Džener, koja joj je preotela verenika Tajgu. Ipak Rob je zažmurio na ove prepreke i već posle tri meseca veze ju je zaprosio!

Ubrzo nakon toga obelodanili su da će postati roditelji, a u septembru se rodila Drim Kardašijan. Nakon samo tri meseca par je objavio da se razilazi, a Rob je kao razlog naveo sve češće varanje njegove izabranice. Iako je Blek Čajna ubrzo nastavila sa svojim životom i našla novog muškarca Roba je ovaj raskid bacio u ponor.

Nakon što se godinama nije pojavljivao u medijima, a onda šokirao transformacijom i prekomernim brojem kilogramima, Rob Kardašijan postavio je sebi neke nove ciljeve u životu i odlučio da je vreme za zdravije promene. Rob je tako u ovu godinu ušao s nekoliko novih odluka od kojih nije odustao, iako mu nije bilo nimalo lako, potvrdio je izvor blizak bratu najpopularnije starlete na svetu Kim Kardašijan.

"Nije prestajao da ulaže trud i napor u svoje zdravlje i u ono što je dobro za njega. 2015. godine dijagnostikovan mu je dijabetes, a sada je smanjio konzumaciju brze hrane i alkohola i stvarno radi na zdravijiem životu i uvođenju zdravih navika. To je za njega promenilo igru", izjavio je izvor.

Kao rezultat toga Roba smo ponovno počeli da viđamo u javnosti. Prvo se pojavio na rođendanu svoje sestre Kloi, zatim na porodičnoj proslavi 4. jula, a na kraju se vratio prošlog oktobra i u rijaliti šou koji je proslavio njegovu porodicu "Keeping Up With Kardashians".

U decembru se pevačica Rita Ora prisetila vremena kada su njih dvoje bili par, tačnije 2012. godine, a njegova bivša verenica Blek Čajna potvrdila je da su rešili sve nesuglasice oko roditeljstva nad njihovom ćerkom Drim i sve probleme.

"Dobro mu ide, sve je dobro i puno pozitivne energije", izjavila je Čajna u emisiji "The Wendy Williams" i dodala da joj je za Dan zaljubljenih poslao lep buket cveća.

"Pronašao je svoje srećno mesto, fokusiran je je na Drim i svu sreću koju mu ona donosi. Želi da bude najbolji mogući tata i ne želi da je izneveri. Ona mu je pomogla da pronađe put prema napred i svrhu postojanja", izjavio je izvor blizak Robu.

Nedavno se pisalo i novoj ljubavi koju je pronašao s influenserkom Ajlin Žizel. Nakon što je ona objavila snimak s njihovog sastanka krenule su priče da su već neko vreme u vezi, ali par još uvek to nije potvrdio.