Kantri zvezda Maren Moris sinoć je prošetala crvenim tepihom 63. Gremi dodele nagrada, a mnoge je šokirala svojom pojavom. Naime, sinoć se u "Staples" centru u Los Anđelesu pojavila plavuša u roze haljini, koju su svipomešali sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan.

Ova 30-godišnja pevačica neverovtno podseća na 36-godišnju Kloi, a društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i poređenja ove dve zvezde.

"Žena izgleda kao miks Kloi Kardašijan i Keli Klarkson", "Nisam znao da Kloi ima karijeru u kantri muzici", "Maren izgleda kao izgubljena bliznakinja Kloi Kardašijan", "Misite li da imaju istog plastičnog hirurga?", glasili su samo neki od komentara.

Pevačica je nosila satensku, rozu haljinu, imala long bob frizuru kao Kloi pre nego što je stavila periku, kao i nude šminku koju sve sestre Kardašijan vole da nose. Kada pogledamo sliku gore i sliku dole, ne možemo a da ne primetimo da je sličnost zaista neverovatna.

kloi kardašijan
Instagram 

Inače, Moris je s Džonom Majerom na dodeli Gremija izvela pesmu "The Bones" i oduševila sve.

Podsetimo, 63. godišnja dodela nagrada Američke muzičke akademije, Gremi, održana je u nedelju uveče. Trevor Noa bio je domaćin ceremonije iz kongresnog centra u Los Anđelesu, preko puta uobičajenog doma dodele nagrada u Staples Centeru.

Pogledajte kako Maren izgleda pa procenite koliko ona i Kloi liče: