U nedelju uveče u Los Anđelesu održana je 20. po redu BET dodela nagrada koja se organizuje u čast afroameričkih kompozitora, tekstopisaca, producenata i izvođača.

Dodela nagrada je pala u drugi plan zahvaljujući modnim katastrofama zvanica. Crvenim tepihom su dominirale kičaste kreacije o kojima se još uvek priča.

Veliku pažnju privukla je Blek Čajna. Toaleta koju je odabrala i nije bila toliko strašna, koliko je sve zapanjila njena obuća.

blek cajna na dodeli bet nagrada
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Čajna se odlučila za providne sandale sa gigantskom platforomom koja se usekla u njena stopala, zbog čega je ova obuća izgledala veoma neudobno.

blek cajna cipele
Priscilla Grant / Everett / Profimedia 

Ubrzo nakon toga krenuli su i komentari na društvenim mrežama.

"Šta joj je ovo na nogama?", "Ovo nije obuća, ovo je horor na nogama", "Mislila sam da ovo nose samo striptizete", "Da li je ovo ikada bilo moderno", samo su neki od komentara na račun Blejk Čajne.

Inače, Blek Čajna postala poznata kao žena koja ne može da smisli Kardašijanke. Iako je bila verenica njihovog brata Roba s kojim je i dobila dete, rat je krenuo još i pre toga kada joj je Kajli navodno otela dečka, repera Tajgu. 

A iako ih ne voli, na izgledu im itekako zavidi, a jasno je kao dan da je plastičnim operacijama pokušala da dobije zadnjicu poput njihove. Međutim, to joj baš i nije pošlo za rukom jer kada na paparaco fografijama pogledate kako to izgleda, sigurno vam ne prija za oči. Paparaco fotografije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

Miguel Aguilar / Pacific coast news / Profimedia, JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Blek Čajna