Turski glumac Džan Jaman i jedna od najseksi novinarki sveta Dileta Leota uživaju u svojoj ljubavi. Par trenutno uživa u Turskoj na brodu, a paparci nisu propustili da snime njihove vruće igrice.

Italijanska novinarka doslovno se nije skidala s jednako zgodnog glumca, a osmeh im nije silazio s lica.

Podsetimo, ljubav su priznali u februaru 2021. godine fotografijom na Instagramu, iako se neko vreme šuškalo da među njima ima iskri. Ipak, novinarku se duže vreme povezivali s oženjenim Zlatanom Ibrahimovićem.

dileta leota sa turskim glumcem
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Džan i Dileta zajedno od prošlog decembra i jako su zaljubljeni. On je napravio prvi korak i kontaktirao Diletu putem Instagrama", rekao je tada nepoznati izvor.

Ipak, mnogi nisu verovali u to, već su mislili kako je glumac samo paravn za ovu aferu.

Početkom 2021. u medijima su se pojavili napisi da je Leota zavela jednog od najboljih svetskih fudbalerom, Zlatana Ibrahimovića. Navodno su zajedno proveli Novu godinu, a o njima se pričalo i prošlo leto kada je fudbaler bio na jahti ispred St. Tropea gde se nalazila i Dileta.

dileta leota
Instagram 

To leto su njih dvoje snimili i zajedničku reklamu. Glasine su utihnule, a pravu istinu znaju samo njih dvoje. Više fotografija zaljubljenog para pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman