Glumačka zvezde serije "Baywatch" Dejvid Haselhof retko kada se odvaja od svoje 27 godina mlađe supruge Hejli Roberts i trudi se da uživa s njom u svakom slobodnom trenutku.

Upravo je glumac koji danas slavi 69. rođendan zaslužan što je celi svet pre devet godina čuo za nju, nakon što se našla u njegovom zagrljaju i nakon što su svima objavili da se vole.

Par se venčao 2018. godine, a upoznali su 2011. godine kada je on snimao jedan rijaliti šou u Velikoj Britaniji, a jedan su od onih parova kojima velika razlika u godinama baš ništa ne znači.

dejvid haselhof sa zenom
Shutterstock 

Njihova priča je počela u trenutku kada ga je Hejli molila da joj pokloni svoj autogram, a on joj ga je obećao ako će s njim da izađe na večeru, a sve ostalo je istorija.

2016. godine ju je zaprosio, a Hejli je u jednom od intervjua za magazina Hello izjavila kako je prosidba bila vrlo romantična i emotivna. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Italiji pred članovima porodice.

Pre nje, Dejvid je bio u braku s kolegicom Ketrin Hiklen i Pamelom Bač s kojom je dobio dve ćerke.

Inače, Dejvid se proslavio širom sveta glumeći Miča Bjukenona u seriji "Čuvari plaže" još krajem 80-ih. Kao spasilac u crvenim kupaćima gaćicama osvojio je publiku, posebno žene, a ta mu je uloga obežila celi život.

Zanimljivo je da je serija otkazana nakon prve, premijerne sezone, ali glumac je verovao da ima potencijal i uložio je svoj novac i postao njen izvršni producent. Zbog toga je kasnije, kada je završilo njeno snimanje 2001. zaradio mnogo novca na emitovanja repriza.

dejvid haselhof
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

2007. godine našao se u središtu skandala kada je internetom kružio snimak njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove ćerke Tejlor En, koja ga je snimala i molila da prestane da se opija.

Dejvid je kasnije objasnio da je ćerka napravila taj video kako bi mogao da vidi kako se ponaša pod uticajem alkohola i da je namerno objavljen.

Zbog snimka je glumac tada izgubio prava viđanja obe ćerke, koje su tada bile maloletne. Dve godine kasnije je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma.