Glumica Demi Mur (58) redovno na svojim društvenim mrežama deli fotografije kojima ovekovečuje svoj odmor u Grčkoj, koji provodi sa ćerkama. 

Pre nekoliko dana slavna glumica je šerovala fotografiju na kojoj pozira sa ćerkama u različitim modelima kupaćih kostima, a mnogi njeni fanovi ostali su šokirani kako Demi izgleda maldolik.

"Mogle biste biti nove Kardašijanke", "Izgledate kao sestre", samo su neki od komentara koje je izazvala pomenuta objava.

Demi je nastavila s golišavim fotografijama kada je podelila sliku u dvodelnom crnom kupaćem kostimu.

XPUSCANC / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Demi Mur u bikiniju

 "Spremam se za još jedan dan u raju", napisala je ona u opisu slike, a onda su počeli da se nižu komentari.

"Predivna", "Uživaj u Grčkoj", "Savršena si", "Kakva mačka", samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji mašraju da izgledaju poput Demi.

"Mogu samo da sanjam o tome da izgledam kao ti", napisala je jedna obožavateljka.

Neki i dalje ne mogu da veruju da glumica ima 58 godina. Ona izgleda kao da je vreme stalo, pogotovo kada uporedimo njen snimak u bikiniju koji je nastao pre skoro 20 godina. Ipak, manjina je zamerila Demi što godine skriva s plastičnim operacijama i botoksom.

"Nisam sigurna da imaš 58 godina... Nije moguće da tako izgledaš", "Koliko ti godina imaš? Dvadeset?", dodali su korisnici Instagrama. Inače, Demi je ndavno veliku pažnju privukla kada je pojavila na reviji brenda Fendi.

Mnogi su tada komentarisali da se Murova unakazila plastičnim operacijama, dok se njen tim oglasio i otkrio da je reč o posebnom načinu šminkanja. Kako je tada izgledala, poledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, Instagram Demi Mur