Poznata glumica Demi Mur bila je zvezda Fendi revije na Nedelji mode u Parizu, ali kreaciju koju je nosila zasenilo njeno je lice. Glumičina transformacija je glavna tema na društvenim mrežama.

Nakon revije pokrenula se polemika da li se Demi Mur podvrgla nekoj plastičnoj operaciji, jer je izgledala potpuno drugačije.

Demi je pažnju publike privukla transformacijom, a mnogi se pitaju da li je za njen novi izgled zaslužna šminka ili estetska hirurgija.

demi mur na reviji
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

"Uništila je svoje lice", "O Bože, na šta liči...", "Jedva da sam je prepoznala!", "Izlgeda tako veštačko", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama na račun glumičinog novog izgleda.

Inače i pre se spekulisalo da se Demi podvrgla estetskoj hirurgiji. Naime, strani mediji su pisali da je 2003. dala 25.000 funti na podmlađivanje, što je Demi demantovala.

"Ne sviđa mi se ideja o operaciji koja zaustavlja proce starenja - to je način da pobedite unutrašnju nervozu. Ali, skalpel vas neće usrećiti", rekla je ona 2007. godine.

Ona je i 2019. u intervjuu za "Daily Mirror" rekla da prihvata prirodan proces starenja, iako je bilo trenutaka kada bi se pogledala u ogledalo i ne bi prepoznala svoj lik.