Ćerka nekadašnjeg glumačkog para Brusa Vilisa i Demi Mur, Rumer Vilis (32), na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj joj se vidi figura, a brojni pratioci su prokomentarisali da je premršava.

Dok su neki uzeli za pravo da komentarišu njen izgled pod izgovorom da su zabrinuti za njeno zdravlje, drugi su imali komentare bez pokrića, te su joj jednostavno savetovali da nešto pojede. Rumer nikome nije ostala dužna.

- Cenim vašu zabrinutost, ali to je samo drugačiji ugao fotografiranja. Volim svoje telo i ne bih se ničim uskraćivala. Da vidite celu torbu grickalica koje sam spakovala za putovanje, ne biste se brinuli - napisala je u komentarima.

"Premršava si", "Molim te pojedi nešto", "Izgledaš bolesno, jel sa tobom sve u redu?", samo su neki od komenatar ispod fotografije.

Rumer je ponosna na svoje telo, ali prošle godine je priznala kako joj je za vreme karantina bilo teško da pronađe nove rutine s obzirom na to da je čitavo vreme bila kod kuće.

- Teško je kada zapnete kod kuće i tražite utehu u hrani. Takođe je teško biti disciplinovan i vežbati kod kuće i u isto vreme da zdravo jedete. Ipak, mislim kako je najvažnije da ste srećni - napisala je tada na Instagramu.

printscreen/instagram Rumer Vilis

2020. će godinu brojni pamtiti kao veoma tešku, ali Rumer je govorila o tome kako je uprkos svim izazovima uspela da ostvari svoj najveći cilj – da ostane trezna.

Kako se pohvalila, zavisnost je pobedila pre četiri godine.

rumer vilis
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Veoma sam zahvalna na tome što sam uspela odabrati sebe i zanemariti potrebu za alkoholom i time da nemam osećaja – napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama. Ona se za vreme karantina posvetila vežbanju i rešila je da svoju liniju dovede do savršenstva.

- Godina je donela brojne izazove, ali sam na svakome od njih uspela da izdigem sebe i pokazati da mogu preživeti sve – rekla je.