Glumica Pamela Anderson je neko za čiji privatni život se javnost interesovala više nego za njene uloge, a svemu tome je i sama doprinela svojim burnim ljubavnim životom i skandalima koje je pravila.

Uloga koja je obeležila njenu karijeru svakako je ona iz "Čuvara plaže" gde je glumela zanosnu Si Džej Parker koja joj je donela i status seks simbola devedesetih.

Ono po čemu je još ostala upamćena bilo je slikanje za čuveni časopis Playboy, a Pamela je rekorder po broju naslovnih strana, krasila je naslovnicu magazina čak 14 puta.

Iako se u momentu njene najveće slave činilo da ima sve u životu, istina je zapravo drugačija i njena životna priča počev od najranijeg detinjstva nije ni malo laka.

pamela anderson
Richard Open / Camerapress / Profimedia 

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

Tokom odsrastanja je proživela pravi pakao, a to je javnosti otkrila tek 2014. godine. Naime, ona je priznala da je bila žrtva zlostavljanja.

Objasnila je kako ju je dadilja seksualno napastvovala sve od njene šeste do desete godine. Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

Odrasla je u gradu Komoksu u Britanskoj Kolumbiji, a nakon diplomiranja 1985. godine preseleila se u Vankuver gde je radila kao instruktorka fitnesa.

pamela anderson
Profimedia 

Prvi put se slikala za Playboy 1989. a ubrzo nakon toga se preselila u Los Anđeles. Pamela se nakon toga podvrgla plastičnoj operaciji uvećanja grudi, a posao modela za Plejboj je obavljala naredne 22 godine.

Izdala je i knjigu po imenu „Star“, koju je napisala u saradnji sa Erikom Ša Kvin. Radnja knjige se vrti oko tinejdžera koji pokušava da postane slavan. Posle toga je započela turneju po Americi, gde je potpisivala knjige obožavaocima u marketima WalMart. Njena druga knjiga, nazvana „Star Struck“ je objavljena 2005. godine. 

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT I PET PROPALIH BRAKOVA

Njena najburnija veza svakako je bila sa njenim prvim suprugom bubnjarom grupe Motley Crue, Tomi Lijem. Venčali su se 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva.

Par se venčao na plaži, dok je Pamela bila u bikiniju. Njena majka nije znala za venčanje, a saznala je zahvaljujući magazinu „People“, koji je izveštavao o ceremoniji.

Za vreme njihovog burnog braka, Anderson se predstavljala kao Pamela Anderson Li. Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa, rođenog 5. juna 1996. godine, i Dilana Džegera, rođenog 29. decembra 1997. godine.

pamela anderson i tomi li
ANGELI-RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia 

Za vreme braka, Li je uhapšen zbog zlostavljanja, nakon što je napao glumicu. Odslužio je šestomesečnu kaznu u zatvoru u Los Anđelesu. Par se razveo 1998. godine.

U martu 2002. godine, Anderson je javno izjavila kako se zarazila hepatitisom C jer je delila igle za tetoviranje sa mužem.

Prema njihovom ljuvabnom životu snima se i serija "Pam & Tommy".

Kako je poznato, u seriji će biti opisan brak Plejboj zečice i kontroverznog bubnjara benda Motli Kru, i to u periodu kada je njihova seks traka ukradena i javno objavljena.

pamela anderson i tomi li
Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Nakon razvoda 1998. godine, Anderson se verila za modela po imenu Markus Šinkenberg. Razišli su se 2001. godine.

Ubrzo posle toga se verila za pevača Kid Roka, sa kojim je prekinula 2003. godine. U julu 2006. godine je objavljeno kako će se par ipak venčati na jahti u Francuskoj. Mediji su spekulisali kako se par venčava samo zbog glumičine navodne trudnoće.

10. novembra 2006. godine, objavljeno je kako je Anderson imala spontani pobačaj, dok je u Vankuveru snimala film „Plava i plavlja“. Sedamnaest dana kasnije, Anderson je podnela zahtev za razvod braka. Iako se zvanično navode nepomirljive razlike kao razlog okončanja braka, mediji navode kako su njegovi izlivi besa za vreme snimanja filma „Borat“ doveli do toga.

pamela anderson i kid rok
Shuterstock 

2007. godine objavila je da se verila za filmskog producenta Rika Salomona, a par se venčao u Las Vegasu. Samo par meseci kasnije tačnije u decembru par se razišao. a zbanično su se razišli februara 2008. godine.

U oktobru 2013. godine, Anderson je izjavila kako su ona i Rik prijatelji sa povlasticama. U januaru naredne godine, šokirala je javnost kada je objavila kako su se ona i Salomon ponovno venčali.

Anderson je ponovno podnela zahtev za razvod braka u februaru 2015. godine. Razvod je okončan 29. aprila 2015. godine. Šuškalo se da je od ovog razvoda Pamela ozbiljno profitirala. Dobila je, ni manje, ni više nego 50 miliona dolara.

pamela anderson
Shutterstock 

S Džonom Pitersom srušila je sopstveni rekord, brak je potrajao 12 dana, a venčali su se na tajnoj ceremoniji u Malibuu u januaru proše godine. Piters, koji je do Pamelinog rođenja 1967. godine već bio u drugom braku, i do njihovog venčanja brakove sklapao još dva puta, izjavio je kako ceo život čeka Pamelu.

Samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, Pamela Anderson ponovno je stala pred oltar. Objavila je da se udala za svog telohranitelja Dana Hajhursta.

Pamela Anderson zaljubila se u svog telohranitelja tokom karantina, a par je stao pred oltar na Božić prošle godine.