Nakon što je prošle nedelje dala izjavu na sudu u želji da njenom ocu ukine starateljstvo nad njom, pevačica Britni Spirs je otišla na odmor s dečkom Semom Asgarijem.

Paparaci je već danima prate svuda u stopu te su je uslikali samo par dana nakon što se pojavila na sudu, a sada je objavila video sa porukom za sve one koji žele da je fotografišu na Havajima.

„Ovde nam je prilično ludo. Međutim, paparaci znaju gde sam i stvarno mi to nije zabavno. Bilo mi je prilično teško da idem negde jer se ova lica uvek pojavljuju kako bi me fotografisala. Ali ne samo to…

Iskrivljuju moje telo i sprdaju se s fotografijom. To je sramotno.

Znam da moje telo nije savršeno, ali definitivno ne izgledam kako me prikazuju. To je bezobrazno i zlobno, pa vas ljubazno molim da se maknete“, poručila je pevačica zbog fotografija koje su nastale na balkonu hotela u kom je odsela.

britni spirs
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Britni je nedavno javno progovorila na sudu o svom životu i zatražila ukidanje starateljstva oca Džejmija nad sobom.

„Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla… Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena“, rekla je između ostalog Britni pred sudom.