BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS SE OGLASIO NAKON MUČNOG SVEDOČENJA: Kevin prati celu situaciju i nada se samo jednom

Kevin Federlajn je rekao da želi da Britni napokon bude srećna i da sredi svoj život za dobrobit njihove dece.

Profimedia 

Britni Spirs proše nedelje je dala izjavu na sudu sa željom da se starateljstvo koje njen otac ima nad njom završi i da ponovo povrati svoj život.

Njeni obožavaoci su joj velika podrška u celom procesu, a sada se oglasio i njen bivši muž Kevin Federlajn koji je putem svog advokata poslao poruku za Britni.

"On želi ono što je najbolje za nju. Nije važno koliko je pozitivan učinak starateljstvo imalo, ako štetno utiče na njeno stanje duha.

Podržava je kako bi imala najbolje okruženje za svoj život i za njihovu decu, koja bi je posećivala", rekao je Kevinov advokat Mark Vinsent Kaplan.

bivsi muz britni spirs
Profimedia 

Federlajn želi da Brtini napokon bude srećna i da sredi svoj život.

"Kevin smatra da je za njegovu decu najbolje da njihova majka bude srećna i zdrava i još ako može bez starateljstva, onda je to odlično", dodaje Vinsent.

On se nije mešao, ali prati ceklu situaciju jer je veoma javna i nada se da će sve biti u redu. Kevin i Britni bili su u braku od 2004. do 2007. godine i imaju sinove Šona (15) i Džejdena (14). Puno starateljstvo nad decom ima Kevin.

Britni se prošle nedelje obratila sudu lično. Osvrnula se na starateljstvo prema kome njenom imovinom i životom poslednjih 13 godina upravlja njen otac Džejmi Spirs.

britni spirs
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Samo želim svoj život nazad, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopše nema smisla. Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu da budem potpuno iskrena", rekla je.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši