Čak i kada ne korača modnom pistom, kao što je to bio slučaj na nedavno održanoj Fendi reviji, Demi Mure itekako privlači pažnju. Ovoga puta oduševila je vrlo zanimljivim stajlingom.

Naime, za reviju dizajnerke Stelle McCartney na aktuelnoj Nedelji mode u Parizu, na koju je došla u društvu ćerke Skaut Vilis. Slavna glumica odlučila se za kombinezon širokih, lepršavih nogavica i gornjeg dela s mrežastim detaljem koji ne podrazumeva nošenje grudnjaka.

demi mur u bomber jakni
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zaista upečatljiv i hrabar stajling upotpunila je bež bomber jaknom čiji dizajn potpisuje upravo Stella McCartney te dokazala kako je taj trendi modni komad, koji će nesumnjivo vladati sezonom, zaista odličan za sve kombinacije.

Brojni brendovi ove sezone potrudili su se da ne manjka zanimljivih verzija bomber jakni na policama, a uz klasične maslinasto zelene verzije, ističu se i one u krem i braon varijantama, kao i od veštačke kože i proštepanih materijala.

demi mur na nedelji mojde u parizu u bomber jakni
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Tvorci hip hop muzike poneli su ovaj trend devedesetih godina koji se opet vratio na velika modna vrata, ali u fensi varijanti. Bomber jakne su prepoznatljive po ultra sjajnom materijalu satena i bojama koje odgovaraju vašem stilu.