Sofija Milošević, model i dizajnerka koja pored velikih dostignuća u svetu modelinga, danas ima brend luksuznih haljina Sofi Milo koje krase uski modeli šljokičavih materijala.

Iako, pored brojnih poznatih ličnosti, i sama obožava da nosi svoje haljine, ipak u slobodno vreme voli da eksperimentiše sa raznim krojevima i modelima drugih odevnih komada.

U slobodno vreme Sofija redovno postuje stylish outfite na svoj Instagram profil, a našu pažnju je privukao njen poslednji look...

Za šetnju Beogradom izabrala je neobičnu jaknu u omiljenoj bež boji, koja je sve simpatije pokupila svojim zanimljivim širokim i kratkim rukavima sa karnerima.

sofija milosevic u krem jakni sa karnerima kod rajiceve
screenshoot/instagram 

Pored omiljene bež boje, Sofija se odlučila i za najprodavaniji model cipela za proleće i leto koje su razbile ovu klasičnu krem+crnu kombinaciju. Naime, ona je ponela crvene cipele sa mrežastim detaljima i kaišićima oko noge, a slične modele možete pronaći u high street radnjama, poput brenda Zara.

sofija milosevic u krem jakni sa karnerima i crvenim stiklama ispred rajiceve
screenshoot/instagram 

Koliko su žene opčinjene ovim trendom cipela, govori i činjenica da gotovo da ne postoji devojka koja nema bar jedan sličan par u svojoj kolekciji koji smatra trenutno omiljenim, a uskoro i najnosivijim.

Klasičan vanvremenski izgled sa dozom šika je ovoga puta bio njen izbor, a verujemo da će ovom kombinacijom biti zaslužna za modnu inspiraciju i drugim ženama.

Još Sofijinih modnih kombinacija, pogledajte u galeriji u nastavku!

Instagram, Screenshot/Instagram Sofija Milošević