Kada biramo kupaći kostim, uglavnom se fokusiramo na modele koji će nam prikriti delove tela koji nam se na sviđaju i na kojima nismo imali vremena da radimo. A ako želite da na plaži budete u trendu, a da ipak nosite kostim koji ističe ono dobro na vama, sigurno će vam se dopasti model koji je zaludeo slavne dame ove sezone.

Naime, ove sezone u centru pažnje je bikini sa tračicama koji i te kako skreće pažnju na sebe, te treba dosta hrabrosti da se ponese i iznese... No, ako imate samopouzdanja onda je ovakav kostim definitivno za vas. Hit bikini za ovu sezonu ima više tankih tračica, koje ga čine atraktivnijim i dodaju na seksepilu.

emili ratajkovski u kupacem sa tracicama
screenshoot/instagram 

Ovaj kupaći kostim neodoljivo podseća na već klasičan bikini sa trouglićima, a jedina promena je što gornji deo dolazi sa tračicama koje su dovoljno dugačke da se obmotavaju i vezuju oko struka.

emrata u tirkiznom kupacem
screenshoot/instagram 

Iako možda na prvu loptu ne biste rekli, mnogi stručnjaci smatraju da ovaj važan detalj osim što daje na atraktivnosti i stvara zavodljiv izgled, stvara iluziju tanjeg struka i tako lepo oblikuje figuru.

Baš zbog činjenice da je izrazito seksi izaziva oprečna mišljenja, dok ga jedan deo žena obožava, druge se ne vide u njemu, a jedno je sigurno za razliku od mnogih drugih modela ovaj nije nimalo vulgaran.

kim kardasijan na plazi u crnom kupacem sa tracicama
screenshoot/instagram 

Naravno, da su među prvim ponele i trendseterke Kim i Kortni Kardašijan koje obožavaju da pokazuju svoj seksepil kroz odeće, a još više u kupaćim kostimima. Ubrzo se i Emili Ratajkovski pohvalila jednim takvim, a čak ga je uvrstila i u svakodnevne kombinacije kao veš ispod sakoa.

emili ratajkovski u gornjem delu kupaceg i sakou
screenshoot/instagram