Obzirom da mnogi od nas prošlog leta nismo otputovali na more, polako smo već počeli da odbrojavamo i planiramo gde ćemo otputovati na letovanje.

Dok nas uzbuđenje obuzima za putovanjima, istovremeno pomno pratimo nove kolekcije kupaćih kostima koje su nedavno okupirale police omiljenih high street brendova. Nedavno je i Zara predstavila svoju viziju ove letnje uniforme, a nama je za oko zapela jedna varijanta koja će sigurno osvojiti sve ženstvene devojke.

jednodelni kupaci za leto
Wanted, Unsplash 

Trendi kupaći kostimi unazad nekoliko sezona postali su značajan deo letnje opreme, a i ima zašto jer je reč o komadima iz kojih se ponekad ne skidamo ceo dan.

Zahvaljujući svom upečatljivom i prefinjenom dizajnu, i ove sezone popularani biće jednodelni modeli koje krase bogati volani, a koji ujedno laskaju baš svakoj figuri i stilu.

kupaci kostim za leto
Shuterstock 

Kao detalji na naramenicama ili rubovima, lepršavi volani svakom modelu kupaćih kostima donose nov izgled, a nedavno je svoju verziju ovih kupaćih kostima predstavila i omiljena Zara, za koje smo sigurni da neće dugo opstati na policama.

U kombinaciji s jarkim bojama, ovaj detalj vrlo lako pretvara jednostavne krojeve kupaćih kostima u statement komade unutar letnje garderobe, a nekoliko favorita smo izdvojili i možete ih pogledati u galeriji.

Print Screen/Zara Zara jednodelni kupaći kostimi sa volanima